TAKKAN TAK BOLEH TOLONG ADJUST SIKIT?

“Mat, tolong adjust sikit insurans aku ni. Bagi yang paling murah. Bajet pun ciput je ni.”

Bob, untuk makluman kau, sekarang ni semua syarikat insurans dah ada standard rate sum insured. Memang ikut nilai pasaran. Tak boeh ubah dah, 

Lagipun, kalau kau ambik coverage yang bawah market value, impak paling besar nanti bila kau nak claim. Salah satunya claim kau boleh kena reject atau kau kena tambah duit. Masa tu kau start la cakap syarikat insurans ni menipu. Padahal kau yang minta adjust bukan-bukan. 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Baca Info Kami Yang Lain