INSURANS DAN ROADTAX TAK SAMA TARIKH PULAK !

“Beb, aku punya roadtax dan insurans tak sama tarikh. Roadtax aku mati hari ni. Insurans hidup lagi 2 bulan. Hari tu aku lambat renew roadtax, tapi insurans dan on kat website. Kau boleh tolong adjust kasi sama tarikh tak?”

Maaf ya kawan. Aku bukan tak nak tolong. Tapi untuk kes kau ni, kena buat extension insurans. Wajib buat menggunakan panel, agent dan account yang sama. Sebab detail kau semua ada kat situ. 

Meh sini aku story dengan kau kelebihan renew dengan agent. 

  • Free consultation before dan after service
  • Tak perlu buang masa, tenaga, dan duit nak keluar renew roadtax
  • Boleh buat sebut harga secara percuma 2 bulan awal
  • Penghantaran sampai depan pintu rumah atau office anda
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Baca Info Kami Yang Lain