ADA SAMAN BLACKLIST. ROADTAX TAK BOLEH KELUAR. DUIT REFUND SEMULA KA?

“Aku menyesal Mat, renew insurans aku dekat website. Dah dekat dua bulan baru aku teringat nak buat roadtax. Sekarang baru aku tau yang aku ada saman blacklist. Nak contact sapa pun aku tak tau dah.”

Itulah Bob, banyak kali dah aku nasihat. Elakkan renew insurans di website. Sekarang jadi macam ni kau juga yang susah. Roadtax kena buat dalam masa 14 hari waktu bekerja selepas renew insurans. Kalau tak, kau kena topup insurans. Dah kena keluar duit lagi. 

Kalau di #TRON, kami uruskan terus roadtax customer. Biasanya kalau customer ada blacklist, kami akan batalkan insurans dan refund semula sehinggalah customer settelkan bayaran blacklist. 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Baca Info Kami Yang Lain